// ma-vr // 9:00-18:00

Bodembedekkers kopen

Wilt u bodembedekkers kopen voor uw voor- of achtertuin? Dan zit u goed bij Stropellets.be. We hebben een select assortiment aan bodembedekkers die zowel perfect te gebruiken zijn voor het bedekken van de bodem van uw tuin. U vindt bij ons bodembedekkers van hoogwaardige kwaliteit.

✓ 100% natuurlijk

✓ Zuiver tarwestro

✓ Enorme vochtabsorptie

Wilt u meer weten over onze diensten?

stropellets tuin
stropellets-onkruid-verwijderen-resultaat

De beste bodembedekkers kunt u kopen in onze webshop

Wanneer u bodembedekkers online gaat kopen, wilt u natuurlijk wel overtuigd zijn van de kwaliteit van het product. Dat begrijpen we bij Stropellets.be maar al te goed. Deze vorm van bedekking voor uw tuingrond heeft namelijk ook invloed op de begroeiing van uw tuin. Daarom bieden wij u de mogelijkheid een gratis staaltje te ontvangen om het product te beoordelen. Voor de beste kwaliteit selecteren wij het tarwe- en roggestro nauwkeurig, alvorens daar onze pellets ons stropulver mee te maken. Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze producten en wilt u onze bodembedekkers kopen? Plaats dan eenvoudig een bestelling in onze webshop.

 • stropellets premium 80x15 kg

  Premium stropellets

  80 x zak 15 kg op pallet
  (1200 kg)

  Pellet diameter: 6mm
  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  519,00
 • proefpallets

  Deelpallet Premium

  15/20/25/30/35/40/45 x zak naar keuze

  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  179,36341,77
 • Premium stropulver

  1 x big-bag 1000 kg op pallet

  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  459,00

Kies de beste bedekking voor uw tuin

Bij ons bedrijf doen we er alles aan om u van de beste producten te voorzien. Daarnaast staat goede service bij ons hoog in het vaandel. Na uw aankoop zorgen wij voor een snelle en correcte levering. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op of bel op kantoordagen naar 014 758 945. U koopt bij ons ook het ideale stalstrooisel voor in paardenstallen.

Scroll naar boven