// ma-vr // 9:00-18:00

Stropellets voor paarden

jaar ervaring
0
klanten
0 +
klantenservice
0 %

Stropellets gebruiken in de stallen van paarden is een prima alternatief voor de gebruikelijke strooisels, zoals stro, vlaslemen of houtkrullen. De bijzondere eigenschappen van de pellets maken de bodem van de paardenstal een stuk aangenamer voor de dieren. U bestelt deze vorm van stalstrooisel voor paarden gemakkelijk bij Stropellets.be.

Waarom kiezen voor stropellets in de stallen van uw paarden?

Het aantal enthousiaste gebruikers van stropellets als stalstrooisel in de stallen van paarden neemt gestaag toe. Dat komt voornamelijk door de positieve kenmerken van het gebruiksvriendelijke stalstrooisel. Het heeft een enorme vochtabsorptie, is gemakkelijk uit te mesten, verminderd het mestafval, dringt de ammoniakgeur terug en is compact om op te slaan. Het ideale strooisel dus voor uw paardenstal.

Onze producten zijn 100% natuurlijk

Alle producten van ons bedrijf worden gemaakt van de hoogste kwaliteit zuiver stro van tarwe en rogge. De stropellets voor paarden zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Er worden namelijk geen chemicaliën of bindmiddelen aan het stalstrooisel voor paarden toegevoegd. De stropellets en stropulver zijn volledig biologisch afbreekbaar en pH-neutraal. Na gebruik kan het mestafval als compost in de tuin of op het land worden verwerkt zonder de bodem te verzuren. Bij de productie van het stalstrooisel voor paarden komt een hoge temperatuur vrij die – schimmels, kiemen en bacteriën doodt. Het stalstrooisel is nagenoeg smaakloos, paarden eten er zelden van. Met deze kenmerken is het uitermate geschikt voor de bodem van een paardenstal.

Onze producten zijn fijn voor het paard én voor uzelf

Onze Premium stropellets worden extra zacht geperst voor een optimaal resultaat op de bodem van uw paardenstal. In contact met vocht, of onder de hoeven van uw paarden, vallen de stropellets geleidelijk uit elkaar in een kruimelige en luchtige bodem voor uw paardenstal. Wilt u het nog gemakkelijker? Met pulver heeft u zelfs al meteen na het instrooien van het stalstrooisel een zachte en luchtige stalbodem voor uw paarden. De producten zijn ook stofarm. Dat is goed nieuws voor paarden met een stofallergie. Ook vermindert deze vorm van bedekking van de bodem van uw paardenstal het risico op rotstraal omdat deze niet zo gauw in het straalkussen blijven steken.

Bestel onze performante producten in de webshop

Stropellets.be is dé specialist als het aankomt op stropellets voor de stallen van paarden en vele andere dieren. Onze Premium stropellets en stropulver nemen makkelijk 400% van hun gewicht in vocht op dat uw paarden uitscheiden. Dat is heel wat meer dan bijvoorbeeld los stro of houtschaafsel en bijgevolg kostenbesparend. Daarnaast heeft u ook veel minder werk bij het uitmesten van de bodem van de paardenstal. Deze vorm van strooisel voor paarden absorbeert daarnaast ook de (ammoniak)geur in de stal en werkt zo als een natuurlijk deodorant. Bent u overtuigd van onze producten? Plaats dan een bestelling in onze webshop.

Scroll naar boven