// ma-vr // 9:00-18:00

Vochtabsorberend stalstrooisel

Bent u op zoek naar vochtabsorberend stalstrooisel? Stropellets.be biedt u verschillende soorten stalstrooisel aan van hoogwaardige kwaliteit en met uitstekende kenmerken. U vindt bij ons stalstrooisels die meer vocht opnemen dan de gebruikelijke alternatieven. Hiermee bespaart u tijd en moeite én maakt u het leven van uw dieren aangenamer.

✓ 100% natuurlijk

✓ Zuiver tarwestro

✓ Enorme vochtabsorptie

Wilt u meer weten over onze diensten?

Wat is het voordeel van vochtabsorberend stalstrooisel?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van onder andere vochtabsorberend stalstrooisel. Het strooisel neemt tot wel 400% van zijn eigen gewicht op in vocht. Hierdoor gaat het langer mee en bespaart u werk bij het uitmesten van de stallen. Daarnaast heeft u er heel wat minder van nodig om hetzelfde resultaat te bereiken als bij het gebruik van los stro of houtschaafsel. Door de absorberende kenmerken is het vochtabsorberend stalstrooisel naast een uitstekende topbedekker voor stallen ook uitermate geschikt als een bodembedekker tegen onkruid.

 • stropellets premium 80x15 kg

  Premium stropellets

  80 x zak 15 kg op pallet
  (1200 kg)

  Pellet diameter: 6mm
  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  519,00
 • proefpallets

  Deelpallet Premium

  15/20/25/30/35/40/45 x zak naar keuze

  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  179,36341,77
 • Premium stropulver

  1 x big-bag 1000 kg op pallet

  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  459,00

Bestel dit kwalitatieve strooisel voor uw stallen of tuin

Het kopen van deze bodembedekker doet u eenvoudig in de online shop van Stropellets.be. Hier kiest u de gewenste hoeveelheid en zorgen wij voor een snelle en correcte levering. Voor meer informatie over ons vochtabsorberend stalstrooisel neemt u contact met ons op via 014 758 945. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie over onze producten.

Scroll naar boven