// ma-vr // 9:00-18:00

Stropulver

jaar ervaring
0
klanten
0 +
klantenservice
0 %

Het Premium stropulver van Stropellets.be is het resultaat van stropellets die reeds vermalen zijn tot een kruimelige en luchtig strooisel voor stallen. Dat zorgt voor een instant zacht en volumineus strooisel met dezelfde voordelen als stropellets maar dan in fijngemalen vorm. Hierdoor is het compacter op te slaan.

Stropulver is uitstekend toepasbaar voor paarden

Het stropulver van Stropellets.be wordt door paardenliefhebbers gebruikt als goed alternatief voor stro, vlas, zaagsel of houtkrullen. Het gebruik van het pulver van ons bedrijf brengt vele voordelen met zich mee. Het heeft een grote vochtabsorptie, waardoor er meer vocht opgenomen wordt dan bij andere materialen. Door de compactheid is er een aanzienlijke vermindering van mestafval. Verder biedt het gebruik van stropulver dezelfde voordelen als het gebruik van onze stropellets. Daarnaast wordt stropulver ook gebruikt bij paarden of pony’s die er niet aan weerstaan om stropellets te eten. Het is dus een perfect stalstrooisel voor paarden.

Bestel dit compacte stalstrooisel voor uw dierenverblijven

Ook kwekers van pluimvee en konijnen vinden in stropulver het ideale strooisel met een enorm absorptievermogen. Het draagt bij tot het welzijn en de gezondheid van de dieren, bij pluimvee onder meer door het terugdringen van pootaandoeningen zoals voetzoollaesies en hakdermatitis. Zoekt u een onkruidremmende en vochtregulerende bodembedekker voor uw tuin of aanplanting? Ook daar is dit materiaal uitermate geschikt voor. Het pulver is een manier om onkruid in uw tuin te voorkomen, zonder chemische stoffen. Daarbij vormt het een isolerende laag die uw begroeiing beschermt. Plaats vandaag nog een bestelling in onze webshop.

Premium stropulver vindt u in de volgende verpakkingen

(80 x zak 12 kg op pallet)

onze meest populaire verpakking met handige 12 kg zakken
doorlopend op voorraad
levertijd: 3-5 werkdagen

(big-bag 1000 kg op pallet)

bulkverpakking voor grootgebruikers
leverbaar in nabestelling
levertijd: 15-20 werkdagen

Klanten aan het woord...

4.6/5
Scroll naar boven