Premium stropellets & stropulver
uw stalonderhoud wordt makkelijker dan ooit

0
jaar ervaring
0 +
klanten
0 %
klantenservice

Stropellets en stropulver, comfort in de stal voor paard en eigenaar

Paardenliefhebbers gebruiken stropellets en stropulver als hoogwaardig alternatief voor stro, vlas, zaagsel of houtkrullen. Door hun bijzondere eigenschappen maken zij het leven van zowel paard als eigenaar heel wat aangenamer.

Om die reden stijgt het aantal enthousiaste gebruikers voortdurend. Dat komt voornamelijk door de enorme vochtabsorptie, het gemak om uit te mesten, de aanzienlijke vermindering van het mestafval, het terugdringen van de ammoniakgeur, en de compacte opslag.

100% natuurlijk

Onze producten worden gemaakt van eerste keus zuiver tarwestro dat het hele jaar rond overdekt wordt bewaard, en dat verschil merkt u écht.

Het is een 100% natuurlijk en milieuvriendelijk kwaliteitsproduct, zonder toevoeging van chemicaliën of bindmiddelen. Door de hoge temperatuur die vrijkomt bij de productie is het strooisel vrij van schimmels, kiemen en bacteriën. Het strooisel is nagenoeg smaakloos, paarden eten er zelden van.

Fijn voor het paard, én voor uzelf

Onze Premium stropellets worden extra zacht geperst voor een optimaal resultaat. In contact met vocht, of onder de hoeven van uw paard, vallen de korrels geleidelijk uit elkaar in een kruimelige en luchtige bodembedekking.

Wil u het nog gemakkelijker? Met stropulver heeft u zelfs al meteen na het instrooien een zachte en luchtige stalbodem.

Performante producten

Premium strokorrels en stropulver nemen makkelijk 400% van hun gewicht in vocht op. Dat is heel wat meer dan bijvoorbeeld los stro of houtschaafsel, en dus heel kostenbesparend. Daarnaast heeft u ook veel minder werk bij het uitmesten van de stal.

Stropellets en stropulver absorberen ook de (ammoniak)geur in de stal en werken zo als een natuurlijk deodorant. De producten zijn ook stofarm, dat is goed nieuws voor paarden met een stofallergie. En bovendien verminderen stropellets en stropulver ook het risico op rotstraal omdat deze niet zo gauw in het straalkussen blijven steken.

Vriendelijk voor het milieu

Stropellets en stropulver zijn volledig biologisch afbreekbaar en pH-neutraal. Na gebruik kan het mestafval als compost in de tuin of op het land worden verwerkt zonder de bodem te verzuren.

Scroll naar top