// ma-vr // 9:00-18:00

premium stropulver
uw stalonderhoud wordt makkelijker dan ooit

jaar ervaring
0
klanten
0 +
klantenservice
0 %

Pluimvee en konijnen

Topkwaliteit aan een zachte prijs

Kwekers van pluimvee en konijnen vinden in stropulver een hoogwaardig strooisel met een enorm absorptievermogen.

Stropulver is een 100% natuurlijk en milieuvriendelijk kwaliteitsproduct.

Premium stropulver wordt gemaakt van eerste keus tarwe- en roggestro dat het hele jaar rond overdekt wordt bewaard, dat verschil in kwaliteit is echt merkbaar. Eerst wordt het stro gehakseld en samengeperst tot korrels. Dat gebeurt zonder toevoeging van chemicaliën of bindmiddelen. Door de hoge temperatuur die vrijkomt bij de productie zijn de strokorrels vrij van schimmels, kiemen en bacteriën. Vervolgens worden de strokorrels verpulverd tot een luchtige bodembedekking die uitermate geschikt is voor gebruik in uw pluimveestallen.

Op maat gemalen

Wij stemmen de maalgraad van uw stropulver optimaal af op uw instrooi-apparatuur en uw wensen. Geeft u dus zelf maar aan of u het stropulver liever wat fijner of net wat minder fijn gemalen heeft. Bovendien bevat uw stropulver door het gebruik van ons speciale productieproces beduidend minder fijn stof, dat merkt u bij het instrooien van de stal.

Performant en hygiënisch

Het lage vochtgehalte en de luchtige structuur van het stropulver staan garant voor een zacht en droog stalstrooisel met een enorm absorptievermogen. Hygiëne en veiligheid staan bij ons voorop, uw stropulver wordt op regelmatige basis door een geaccrediteerd laboratorium geanalyseerd.

Scroll naar boven