premium stropulver

0
jaar ervaring
0 +
klanten
0 %
klantenservice

Premium stropulver

Topkwaliteit aan een zachte prijs

Ons Premium stropulver is het resultaat van stropellets die reeds zijn vermalen tot een kruimelige en luchtige bodembedekking. Dat zorgt voor een instant zacht en volumineus strooisel met dezelfde voordelen als stropellets.

voor paarden en andere hoefdieren

Paardenliefhebbers gebruiken ons Premium stropulver als hoogwaardig alternatief voor stro, vlas, zaagsel of houtkrullen. Het aantal enthousiaste gebruikers stijgt sedert enkele jaren voortdurend. Dat komt voornamelijk door de enorme vochtabsorptie, het gemak om uit te mesten, de aanzienlijke vermindering van het mestafval, het terugdringen van de ammoniakgeur, en de compacte opslag.

Daarnaast wordt stropulver ook gebruikt bij die zeldzame paarden of pony’s die er niet aan weerstaan om stropellets te eten.

En uiteraard biedt stropulver u dezelfde voordelen in de stallen van andere hoefdieren zoals koeien, geiten, schapen en varkens.

voor pluimvee en konijnen

Kwekers van pluimvee en konijnen vinden in stropulver een hoogwaardig strooisel met een enorm absorptievermogen. Het draagt bij tot het welzijn en de gezondheid van de dieren, bij pluimvee onder meer door het terugdringen van pootaandoeningen zoals voetzoollaesies en hakdermatitis.

en ook voor de tuin

Daarnaast is stropulver ook heel geschikt als ecologische bodembedekker, onkruidremmend en vochtregulerend, zowel voor openbare aanplantingen als in de particuliere tuin.

Premium stropulver vindt u in de volgende verpakkingen

(80 x zak 12 kg op pallet)

onze meest populaire verpakking met handige 12 kg zakken
doorlopend op voorraad
levertijd: 3-5 werkdagen

(big-bag 1000 kg op pallet)

bulkverpakking voor grootgebruikers
leverbaar in nabestelling
levertijd: 15-20 werkdagen

Klanten aan het woord...

4.6/5
Scroll naar top