premium stropellets

0
jaar ervaring
0 +
klanten
0 %
klantenservice

Premium stropellets

Topkwaliteit aan een zachte prijs

Onze Premium stropellets zijn uniek op de markt. Zij worden gemaakt van eerste keus zuiver tarwestro dat het hele jaar rond overdekt wordt bewaard, en dat verschil merkt u écht.

Het is een 100% natuurlijk en milieuvriendelijk kwaliteitsproduct, zonder toevoeging van chemicaliën of bindmiddelen. Door de hoge temperatuur die vrijkomt bij de productie zijn de strokorrels vrij van schimmels, kiemen en bacteriën.

Onze Premium stropellets worden extra zacht geperst. Daardoor vallen ze erg makkelijk uiteen in een kruimelige en luchtige bodembedekking.

voor paarden en andere hoefdieren

Paardenliefhebbers gebruiken Premium stropellets als hoogwaardig alternatief voor stro, vlas, zaagsel of houtkrullen. Het aantal enthousiaste gebruikers stijgt sedert enkele jaren voortdurend. Dat komt voornamelijk door de enorme vochtabsorptie, het gemak om uit te mesten, de aanzienlijke vermindering van het mestafval, het terugdringen van de ammoniakgeur, en de compacte opslag.

Uiteraard bieden stropellets u dezelfde voordelen in de stallen van andere hoefdieren zoals koeien, geiten, schapen en varkens.

en ook voor de tuin

Daarnaast zijn stropellets ook heel geschikt als ecologische bodembedekker, onkruidremmend en vochtregulerend, zowel voor openbare aanplantingen als in de particuliere tuin.

Premium stropellets vindt u in de volgende verpakkingen

(80 x zak 15 kg op pallet)

onze meest populaire verpakking met handige 15 kg zakken
doorlopend op voorraad
levertijd: 3-5 werkdagen

(1 x big-bag 1100 kg op pallet)

bulkverpakking voor grootgebruikers
leverbaar in nabestelling
levertijd: 15-20 werkdagen

Klanten aan het woord...

4.6/5
Scroll naar top