// ma-vr // 9:00-18:00

Stalstrooisel

Wilt u stalstrooisel kopen voor het gebruik in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant of West-Vlaanderen? Plaats dan een bestelling bij Stropellets.be. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van strooisel voor paardenstallen. U vindt bij ons bedekking voor over de ondergrond van de paardenstal die zowel uw leven als het leven van uw dieren een stuk aangenamer maakt.

✓ 100% natuurlijk

✓ Zuiver tarwestro

✓ Enorme vochtabsorptie

Wilt u meer weten over onze diensten?

U vindt bij ons stalstrooisel in diverse vormen

Bij Stropellets.be kunt u verschillende hoeveelheden aan stalstrooisel kopen in de vorm van kwalitatief hoogwaardige stropellets en superieure stropulver. Dit strooisel wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke producten. Door de hoge temperatuur die vrijkomt bij de productie is het daarnaast vrij van schadelijke schimmels, kiemen en bacteriën. Hierdoor zijn stropellets de perfecte toepassing voor stallen van paarden en andere dieren. Wilt u stalstrooisel kopen waarmee u een actieve bijdrage levert aan het welzijn van uw pluimvee of andere dieren? Kies dan zeker voor onze kwaliteitsproducten. U vindt bij ons vochtabsorberend stalstrooisel dat tot wel 400% van het eigen gewicht aan vocht opneemt.

 • stropellets premium 80x15 kg

  Premium stropellets

  80 x zak 15 kg op pallet
  (1200 kg)

  Pellet diameter: 6mm
  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  519,00
 • proefpallets

  Deelpallet Premium

  15/20/25/30/35/40/45 x zak naar keuze

  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  179,36341,77
 • Premium stropulver

  1 x big-bag 1000 kg op pallet

  Levering in België en BTW inbegrepen

  Waardering 0 uit 5
  459,00

Plaats vandaag nog een bestelling

Wilt u meer informatie of vindt u het antwoord op uw vragen niet op onze website? Bereik ons dan telefonisch via 014 758 945 of stuur een e-mail naar info@stropellets.be. De deskundige medewerkers van ons bedrijf voorzien u graag van de nodige antwoorden. Bent u al overtuigd van onze producten? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop.

Scroll naar boven