// ma-vr // 9:00-18:00

superieure kwaliteit & klantenservice
daar gaan we voor, elke dag opnieuw

jaar ervaring
0
klanten
0 +
klantenservice
0 %

Daarom kiest u voor Stropellets.be

Onze visie en missie

U bent een gepassioneerd dierenliefhebber en geeft uw dieren elke dag de zorg en aandacht die ze verdienen. Daar helpen we u graag bij, door u een superieur stalstrooisel aan te bieden. Zo wordt het onderhoud van uw stal makkelijker, efficiënter en voordeliger. Dat is fijn voor uzelf, én voor uw dieren.

Wij willen de leidende specialist zijn op gebied van stropellets en stropulver. Daarom verkopen wij geen vlas, hennep, houtkrullen, koolzaadstro, voeders en dergelijke meer. U mag erop rekenen dat productkwaliteit en klantenservice daardoor onze volledige aandacht krijgen.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze Premium producten is superieur. Vraag ons gerust een gratis staaltje om uzelf daarvan te overtuigen. Onze kwaliteitszorg begint bij de nauwkeurige selectie van het tarwestro tijdens het oogstseizoen en eindigt pas wanneer u tevreden bent over het product dat bij u werd geleverd.

Klantenservice

Kopen bij Stropellets.be, dat moet makkelijk zijn. Want een vlotte en duidelijke communicatie en een snelle en correcte levering vindt u belangrijk. En dat vinden wij ook. Want dat betekent dat u in vertrouwen bij ons koopt.

Prijs

Naast prijs eveneens kwaliteit en service vergelijken, dat is een prima idee! Kwaliteit en prijs gaan bij Stropellets.be hand in hand. Wij maken het verschil met een superieure kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. En merk op dat levering én BTW al inbegrepen zijn in onze prijzen. Zoals het hoort.

Klanten aan het woord...

Scroll naar boven