// ma-vr // 9:00-18:00

Retourbeleid (herroepingsrecht)

Plaatste u te impulsief uw bestelling? Of heeft u zich om welke reden dan ook bedacht en wil u afzien van uw aankoop? Doe dat dan bij voorkeur vooraleer de goederen bij u worden geleverd om retourkosten te vermijden.

In elk geval heeft u vervolgens 14 dagen bedenktijd om uw online aangekochte producten te retourneren (herroepingsrecht). Deze periode start wanneer de producten bij u zijn geleverd.

Beslist u om af te zien van uw aankoop, dan kan u de producten - zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden - terugsturen en dit ten laatste 14 dagen na melding van herroeping via info@stropellets.be.

De directe kosten van het terugzenden van de producten komen voor uw rekening.

Als u producten wil terugbezorgen, doe dit dan in de staat waarin u ze hebt ontvangen: pallet(s) met ongeopende zakken, netjes gestapeld, transportwaardig gewikkeld met krimpfolie.

Na ontvangst van uw melding van herroeping bezorgen wij u per e-mail een bevestiging waarin wij aangeven naar welk adres u de goederen terug dient te sturen.

 

Indien u dit wenst kan onze transporteur de producten zelf ook terug bij u komen ophalen. Wij zullen dan voorafgaand aan de ophaling aangeven wat de kostprijs is voor de retournering. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de ophaling ingepland en worden de kosten van het terugzenden in mindering gebracht van het terug te betalen aankoopbedrag.

 

De goederen worden doorgaans binnen de 5 werkdagen opgehaald door onze transporteur. De afhaling van de goederen gebeurt op werkdagen tussen 14:00u en 17:00u, onze transporteur contacteert u telefonisch om daarover af te stemmen.

Binnen de 5 werkdagen na ontvangst en positieve controle van de teruggestuurde goederen in onze opslagplaats wordt de volledige aankoopprijs van de producten terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u uw bestelling hebt betaald.

 

Indien u ervoor kiest om de goederen door onze eigen transporteur te laten ophalen, dan worden de transportkosten hiervoor in mindering gebracht van het terug te betalen aankoopbedrag.

 

Indien de teruggestuurde goederen niet meer in de staat verkeren waarin u ze hebt ontvangen (pallet(s) met ongeopende zakken, netjes gestapeld, transportwaardig gewikkeld met krimpfolie) zullen wij het terug te betalen bedrag verminderen met de waardevermindering van het product.

Hebt u hierover een vraag?

Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven